Luikse winteraankoop flopt: "Standard voetbalt met tien" en "Genk heeft de bekerfinale nu al gewonnen, echt waar"

05 maart 2018 13:49

Op de laatste dag van de wintermercato haalde Standard met Giorgios Koutroubis een nieuwe centrale verdediger. Die is echter nog geen schot in de roos gebleken en dat steekt analist Wilfried Van Moer niet onder stoelen of banken.

“Ik was zaterdag op Sclessin, net zoals enkele Genkse scouts. Die zullen gelachen hebben, toen ze Koutroubis aan het werk zagen in het hart van de Luikse defensie", verklaart Van Moer in Het Belang van Limburg. 

Maar het wordt straffer. "Voor mij heeft Genk de bekerfinale nu al gewonnen, echt waar. Koutroubis zal door de schorsing van Laifis en Agbo ook dan moeten spelen en in dat geval voetbalt Standard met tien", schat hij in. "Tegen Mechelen moest Luyindama al voor twee spelen om de meubelen te redden. Koutroubis is zo traag en maakt aan de bal zoveel fouten, het is niet om aan te zien."

Opvallend: de voorbije vier competitiewedstrijden maakte Koutroubis telkens volledig mee en Standard verloor daarin nog niet. Maar in die vier matchen incasseerden ze wel zeven tegendoelpunten.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ KRC Genk \\ Standard \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.