Christian Benteke houdt de moed erin na uppercut van jewelste: "We moeten overeind krabbelen en er weer vol voor gaan"

06 maart 2018 16:48

Wat zullen ze afgelopen nacht slecht geslapen hebben bij Crystal Palace. De degradatieklant uit de Premier League gaf thuis tegen het Manchester United van een scorende Romelu Lukaku een 2-0 voorsprong uit handen. Tot grote ontgoocheling van Christian Benteke.

De 27-jarige Rode Duivel stond 90 minuten op het veld in Selhurst Park, maar kon niet verhinderen dat 'The Eagles' in de toegevoegde tijd nog een pijnlijke 2-3 om de oren kregen. Een bijzonder zure nederlaag voor Benteke en co want een driepunter was meer dan welkom geweest in de bittere en heftige strijd tegen de degradatie. 

Crystal Palace blijft hangen op een 18de plaats met 27 punten en staat virtueel dus nog steeds op zakken. Met nog 9 matchen voor de boeg wordt de situatie toch zo stilaan zorgwekkend, maar optimist 'Big Ben' probeert de moed erin te houden.

"We verdienden geen nederlaag gisteravond na zo'n prestatie. De fans waren briljant vanaf het eerste fluitsignaal. We moeten nu dringend overeind krabbelen en er weer vol voor gaan. Opnieuw alles geven op training want er komen nog 9 belangrijke matchen aan", laat hij optekenen op Twitter. 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Manchester United \\ Crystal Palace
 
 
Reacties.