Conte weer wat steviger in het zadel? Chelsea en erg bedrijvige Hazard zegevieren in Londense derby tegen Benteke

10 maart 2018 23:25

Chelsea heeft na de desastreuze prestatie van afgelopen zondag tegen Manchester City, zich enigszins herpakt tegen de buren van Crystal Palace. 'The Blues' trokken aan het langste eind in de Londense derby, het werd 2-1.

Bij Chelsea stonden zoals gewoonlijk Thibaut Courtois en Eden Hazard in de basiself. Aan de andere kant van het veld stond met Christian Benteke een derde Rode Duivel op het veld.

De 1-0 kwam er op naam van Willian, in de 25ste minuut zag hij een afgeweken schot in doel belandden. Het tweede doelpunt was een owngoal van Kelly. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd scoorde Patrick Van Aanholt nog voor de bezoekers, maar verder dan die treffer kwam Crystal Palace niet.

Voeling met top 4 blijft

Zo bleef het dus bij 2-1 en door die overwinning komt Chelsea op twee puntjes van de nummer vier Tottenham, dat wel nog een wedstrijd tegoed heeft. Crystal Palace blijft door het verlies nog steeds op een degradatieplaats steken.