Toekomst Lierse SK blijft onzeker: 'kandidaat-koper haakt af'

17 maart 2018 12:42

De onzekerheid bij Lierse SK over de toekomst van de club houdt aan. Donderdag hing een akkoord in de lucht, maar nu klinken alweer andere geluiden.

CEO Jan Van Elst liet eerder deze week aan de staf en de spelers weten dat de overname van de club in de laatste rechte lijn zat. De stakingsplannen verdwenen in de koelkast, en de oefenwedstrijd tegen Westerlo ging gewoon door.

Maar vrijdag trok één van de twee kandidaat-overnemers zich terug, meldt Gazet van Antwerpen. Het risico om in de traditieclub te investeren, bleek te groot.

Een andere gegadigde is voormalig Waregem-speler David Nakhid, met ex-Rode Duivel Manu Karagiannis als technisch directeur. De vraag is echter of het duo zich nog wel kandidaat stelt. De Pallieters zijn alvast zeker van hun stuk.

"Er is een akkoord"

“Er is zeker een bod binnen", benadrukt Van Elst. "Meer zelfs: er is een akkoord. Alleen de handtekeningen moeten nog worden gezet. Met wie? Dat kan ik op vraag van de koper niet prijsgeven. Ik hoop dat we dit weekend alles kunnen afronden."

Diederik Geypen

Lierse SK
 
 
Reacties.