Heeft Refaelov dan toch toekomst bij Club? "Had de Beker kunnen winnen met Standard, maar Leko heeft een plan"

21 maart 2018 08:17

Lior Refaelov leek lange tijd op weg naar de uitgang bij Club Brugge, maar een transfer in de winterstop kwam er uiteindelijk toch niet. Nu lijkt er opnieuw een toekomst voor hem te zijn bij Club.

“Ik heb nog maar twee keer gedacht dat ik Club zou verlaten”, aldus Refaelov in Het Nieuwsblad. “Afgelopen zomer toen Maccabi Tel Aviv kwam aankloppen en vorige winter. Ik dacht echt dat het zou gebeuren. Mijn wil om opnieuw te spelen was groter dan geld of elke andere reden. Ik wou zo graag weer op dat veld staan.”

Hij kon deze winter naar Standard, maar een transfer kwam er niet. “Ik heb de Bekerfinale gezien, ja. Maar het was wel lastig om ze te bekijken. Het was niet echt attractief voetbal, hé. Dat ik die beker had kunnen winnen, spookte heel even door mijn hoofd, maar meer ook niet.”

Wat nu?

Refaelov ging praten met Leko. “Hij zei me dat hij een plan met me had, dat ik in Play-off 1 opnieuw belangrijk zou worden en dat ik me daaraan moest optrekken. Dat heb ik gedaan.”

“Er zijn geen beloftes gemaakt of ik ga spelen, maar ik wil vooral weer een sleutelspeler worden. Dat kan voor mij als basisspeler zijn, maar ook als supersub. Play-off 1 is zo intens en je hebt die midweekwedstrijden. De coach zal zeker constant veertien, vijftien spelers in vorm nodig hebben.”

Sander De Graeve

Beker van België \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.