Als het van hem afhangt, gaat Dendoncker niet naar het WK: "Eerlijk? Hij verdient het op dit moment niet"

06 april 2018 09:22

Leander Dendoncker geraakt maar niet uit zijn dip. De 22-jarige middenvelder van Anderlecht, die de voorbije periode geregeld als centrale verdediger fungeerde, kon ook tegen AA Gent niet overtuigen en dus blijft het koffiedik kijken of hij straks wel geselecteerd wordt voor het WK in Rusland.

Als het van Vital Borkelmans afhangt, gaat de speler van paars-wit niet mee naar het wereldkampioenschap: "Eerlijk? Hij verdient het op dit moment niet. Ik vind het jammer want Leander is een goeie jongen, maar je ziet dat hij wil forceren en dat de druk op hem te groot is", zegt de ex-T2 van de nationale ploeg in Het Laatste Nieuws

"Na elke wedstrijd staan de kranten vol over 'Dendoncker dit, Dendoncker dat' en dat is ook niet eerlijk want hij is maar één stukje van de puzzel." En dan is er nog de kwestie over de positie van de Rode Duivel die op de wip zit: "Achteraan is zijn positie niet. Daarvoor is hij niet wendbaar genoeg. Je kunt Leander achterin zetten, maar dan wel naast een ervaren leiderstype, genre Vincent Kompany."




 

Glenn Bogaert

Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.