Van Himst: "Dat Coucke zijn eigen pionnen wil zetten, is terecht"

12 april 2018 10:18

Er zijn nog grote veranderingen op til bij Anderlecht, maar Paul Van Himst gaat Marc Coucke niet opzij schuiven. De eregast van paars-wit heeft een goeie relatie met de nieuwe voorzitter en begrijpt ook waarom hij die veranderingen doorvoert.

Er was ook al contact met Coucke. "Twee maanden geleden al zijn Michel, Eddy en ik samen gaan eten met Coucke. Ik kende diene mens wel een beetje, ik heb veel kameraden in West-Vlaanderen."

"Ik kan alleen zeggen: Marc is een enthousiaste ondernemer die met Oostende toch het een en ander heeft bewezen. Ik ga niet mouwvegen, maar dat Coucke als nieuwe baas zijn pionnen wil plaatsen, is terecht. Ook al gaat het om kameraden van mij."

Ik ben nooit getrouwd geweest met Van Holsbeeck

Van Himst is al jaar en dag verbonden met Anderlecht, maar ziet nu personen die hij al jaren kent verdwijnen. Onder andere clubadvocaat Spreutels. "Daniël is een uiterst charmant man met een heel droge humor. Ik herinner me nog een lange wandeling in Monaco. Gelàchen! Ik vind Herman ook een heel toffe man, maar we zijn nooit getrouwd geweest, we hebben geen jaren samengewerkt, begrijp je?"

Johan Walckiers

Anderlecht
 
 
Reacties.