Staflid Antwerp koestert grote ambities: "Ik ga in de toekomst iets anders doen"


Foto: © Voetbalkrant.com 15 april 2018 19:01

Antwerp heeft er een zeer degelijk seizoen opzitten bij hun wederoptreden in de Jupiler Pro League. Laszlo Bölöni strandde op een zucht van een ticket voor Play-Off 1. Zijn rechterhand, Wim De Decker, legde de fundamenten voor dit succes.

De Decker moest vorige zomer een stap terugzetten. Antwerp koos voor de meer ervaren Laszlo Bölöni als T1. Dat wil niet zeggen dat De Decker daarom alle dromen heeft opgeborgen om later ooit nog die stap te zetten. 

Grote ambities

"Natuurlijk ga ik in de ­toekomst iets anders doen dan assistent zijn. Maar als ik wil, kan ik hier ook nog twee jaar blijven zitten als T2", zegt hij in de Gazet van Antwerpen. "En misschien kan ik hier zelfs, na wat vorig jaar is gebeurd, nog dertig jaar rustig ­blijven rondhangen op de Bosuil. Dat zou ­helemaal het ­gemakkelijkste zijn. Maar die ­ambitie heb ik niet."

Visie belangrijker dan doel

Toch ziet De Decker zichzelf nog niet vertrekken bij 'The Great Old': "Het liefste zou ik bij deze club willen blijven. Omdat ik ook zie wat er hier mogelijk is en ­omdat ik hier ook iets opgebouwd heb.

Maar dan liefst wel met een visie en een beleid waar ik me de volle 100% in kan vinden. Niet ­enkel het doel formuleren, zoals ­‘binnen vijf jaar top zijn in België’, dat is alleen maar het doel. De visie bepaalt dan hoe je die top wil bereiken, op alle vlakken."

Antwerp \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.