🎥 Vrijdag scoorde hij op prachtwijze tegen Charleroi, nu wil verrezen speler van Genk ook andere ex-club een hak zetten


Foto: © photonews 16 april 2018 20:22

Opgestaan uit de voetbaldoden is Dieumerci Ndongala. De 26-jarige winger vond in Genk eindelijk het spelplezier terug, afgelopen vrijdag maakte hij bovendien ook nog eens een belangrijk doelpunt tegen zijn ex-club Charleroi.

En dat kunstje zou de huurling van Standard, waar hij amper aan de bak kwam, morgen maar wat graag overdoen tegen AA Gent. Ook al een ex-ploeg van hem. Heeft een mens nog meer motivatie nodig? Al beseft Ndongala maar al te goed dat het geen gezondheidswandelingetje wordt.

"Het is toch een sterke ploeg en ze hebben een mooie terugronde gespeeld. Ik verwacht dan ook een moeilijke wedstrijd, maar ondanks alles zitten we toch in een goeie flow. We moeten op dezelfde manier doorgaan en dan zijn we zeker in staat om een goed resultaat neer te zetten in Gent."

Er staat bovendien nog een rekening open want op de slotspeeldag van de reguliere competitie verloor Genk in eigen huis met 1-2 van De Buffalo's, tijd om datzelfde kunstje nu te gaan flikken in de Ghelamco Arena: "De laatste match hier tegen Gent hebben we verloren, maar we speelden wel goed. Zeker in de tweede helft. Als iedereen maximaal zijn job doet, kunnen we misschien zelfs de drie punten pakken."

KRC Genk \\ AA Gent
 
 
 
Reacties.