Louise Van Den Bergh keepster van het jaar: "Toont dat we iets bereikt hebben met OH Leuven"

05 juni 2018 16:07

Op de Sparkle viel ook OH Leuven in de prijzen. Het team was dan wel buiten play-off 1 gevallen, maar enkele speelsters hebben er een goed seizoen opzitten. Zo ook doelvrouw Louise Van Den Bergh.

Louise Van Den Bergh werd toebedeeld met de 'Prijs Jean-Marie Pfaff' voor beste doelvrouw in de Super League. Ze ging Ines Fernandez en Lisa Lichtfus (vorig jaar nog winnares) vooraf in de top-3.

"Als je bij een ploeg speelt die iets lager gerangschikt staat, krijg je al eens een bal meer te pakken en dan kan je er ook sneller eens eentje meer pakken", aldus Van Den Bergh op het podium met de glimlach.

Totaal niet zien aankomen

De verrassing was er echter toen ze ook de prijs meepakte: "Ik had het totaal niet zien aankomen, maar het is heel fijn. Dit is een mooie recompensatie. Het toont wel dat we toch iets bereikt hebben met OH Leuven."

"We hebben play-off 1 nipt gemist en ook de bekerfinale net niet gehaald. We willen het nieuwe seizoen graag meteen halen en zo hoog mogelijk eindigen."

Werkpuntjes

"Ik mag blij zijn van het jaar dat ik gespeeld heb. Ik had ook veel vertrouwen en het team stond er ook achter. Ik mag blij zijn van mijn seizoen, maar ik heb nog werk en de kleine foutjes en de momentjes van concentratieverlies moeten er nog uit."

Aernout Van Lindt

Dames OHL
 
 
Reacties.