Ambities Malinwa zijn duidelijk: "Anders kunnen we spreken van mislukt seizoen" - Van Wijk legt uit wat De Camargo en Berrier moeten bijbrengen


Foto: © photonews 12 juni 2018 09:47

KV Mechelen moet definitief het nieuwe seizoen beginnen in 1B. En dus zal het zelf promotie moeten afdwingen wil het opnieuw op het hoogste niveau terechtkomen. Coach Van Wijk zet alvast druk op de ketel.

"Onze ambities zijn duidelijk", aldus de oefenmeester van Malinwa tegen Sporza. "We willen meteen promoveren naar 1A. Als we niet promoveren, dan kunnen we spreken van een mislukt seizoen. We leggen de druk dus van bij het begin hoog."

"Ik denk dat we alle excuses moeten opbergen en er helemaal voor gaan, we moeten echt proberen te promoveren. We hebben veel ervaring en kwaliteit binnengehaald."

De Camargo en Berrier

"Vergeet niet dat we onze topschutter kwijt zijn, Bandé, en dat we ook Rits en Cobbaut al kwijt zijn en er mogelijk nog een paar gaan vertrekken."

"De Camargo en Berrier zijn spelers die matchen kunnen beslissen, kunnen winnen. We moeten erop rekenen dat ze bij ons dat ook gaan doen. De Camargo brengt leiderschap in de kleedkamer en hij staat voor goals, Berrier is een ander type, maar als hij in vorm is, dan kan hij iedereen beter doen spelen."

KV Mechelen
 
 
 
Reacties.