Straffe wending in de maak: Zinho Gano misschien toch niet naar Standard, andere Belgische topclub wil hem in extremis afsnoepen

02 juli 2018 10:56

Zinho Gano naar Standard, dat nieuw sijpelde gisteravond nog door, maar ineens lijkt het niet meer zo zeker dat de boomlange spits van KV Oostende naar Sclessin trekt. Er is in extremis namelijk een andere Belgische topclub opgedoken die hem voor de neus van de Rouches wil wegkapen.

Volgens Het Nieuwsblad zou KRC Genk in de dans gesprongen zijn voor de 24-jarige aanvaller. De Limburgers zouden zich in laatste instantie gemeld hebben en een hoger bod uitgebracht hebben en dat werd ook aanvaard door KV Oostende. Zo is er op clubniveau een akkoord met twéé Belgische topclubs.

Het lijkt dan ook aan Gano zelf om zijn keuze te maken. Onze landgenoot moet kiezen tussen het mooie verhaal van Michel Preud'homme en een hereniging met zijn ex-coach bij Waasland-Beveren, Philippe Clement. De knoop zou in de komende uren doorgehakt worden. De sterke targetspits was het voorbije seizoen goed voor 15 goals in 37 matchen.


 

Glenn Bogaert

KRC Genk \\ Standard \\ KV Oostende
 
 
Reacties.