Real Madrid maakt er een trend van: na Neymar lanceert De Koninklijke nu ook ongebruikelijk communiqué over toptransfer van Mbappé

04 juli 2018 21:12

Het belooft nog een hete (transer)zomer te worden. Als we de geruchten mogen geloven, is Real Madrid nog van plan om te schuiven met de allergrootsten. Niets is minder waar.

Er is het grootse nieuws dat Cristiano Ronaldo zou vertrekken naar Juventus en in de plaats wil Real een nieuwe superster. Zondag stuurde De Koninklijke al een hoogst ongebruikelijk communiqué de wereld in om te melden dat de geruchten omtrent Neymar niet kloppen en nu doet de club hetzelfde met diens ploegmaat Kylian Mbappé.

Fake news

"We willen benadrukken dat de berichten in de pers volledig onwaar zijn. We hebben PSG of de speler geen enkel voorstel gedaan en betreuren dat dit soort valse informatie de wereld wordt ingestuurd", staat er op de clubwebsite van Real Madrid. 

De berichten van de Franse media - een toptransfer ter waarde van 270 miljoen - blijken dus niet te kloppen (al kan het natuurlijk ook een truc zijn om de prijs te drukken). Mbappé speelde vorig seizoen op huurbasis voor PSG en wordt in principe definitief overgenomen van Monaco voor 185 miljoen euro.

Yannick Lambrecht

Ligue 1 \\ Champions League \\ PSG \\ Real Madrid
 
 
Reacties.