? Origi staat terug in Liverpool met twee uiterste gedachten: "Alsof ik nooit ben weggeweest" vs. "Matuurder geworden in Duitsland"

05 juli 2018 10:24

Divock Origi staat sinds deze week terug op een voetbalveld. Niet op het WK, niet bij Wolfsburg, maar wel terug bij Liverpool. Daar probeert de spits zich bij afwezigheid van de grote sterren in de gratie van coach Jürgen Klopp te spelen.

"Het voelt heel familiair aan, alsof ik nooit weg ben geweest. Dat maakte het heel makkelijk om me opnieuw te integreren in de groep", verklaart Origi in een gesprek met Liverpool TV. De Belgische spits is terug van weggeweest na een moeilijke uitleenbeurt in Duitsland.

"In het seizoen bij Wolfsburg heb ik veel bijgeleerd", zegt hij. "De ploeg kende een moeilijk seizoen met heel veel veranderingen, maar we hebben tot het einde geknokt en konden ons van het behoud verzekeren. Dat was een ander scenario dan ik gewend ben. Ik heb mentaal veel bijgeleerd en heb het gevoel dat ik matuurder geworden ben."

Ik ben heel benieuwd om te zien wat er dit seizoen zal gebeuren - Divock Origi

Nu is het nog maar de vraag of hij onder Klopp opnieuw op kansen mag rekenen of dat er toch een nieuwe uitleenbeurt in het verschiet ligt. "De komende weken zullen duidelijkheid brengen. Ik laat de voeten spreken op het veld, maar ben heel positief, aldus Origi.

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Bundesliga \\ Liverpool FC \\ VfL Wolfsburg
 
 
Reacties.