Opnieuw sensatie in Beker van België: na OH Leuven vinden nog twee teams uit 1B hun Waterloo tegen ... Charleroi en Duffel

26 augustus 2018 20:35

Terwijl de team in 1A 'gewoon' spelen in de competitie, sprongen de teams uit 1B in de dans in de Beker van België. OH Leuven liet zich vrijdagavond al ringeloren, op zondag vielen er nog meer verrassingen.

Beerschot-Wilrijk trok op zondag naar Geel, daarvan brengen we jullie een apart verslag van onze man ter plaats in de kempen. Voor Roeselare en Westerlo zit het avontuur in de Beker van België er ondertussen echter al op.

Roeselare en Westerlo

Roeselare verloor met 2-1 op bezoek bij Olympic Charleroi uit de Tweede Amateurklasse. De West-Vlamingen waren nochtans op voorsprong gekomen, maar de Henegouwers wisten nog orde op zaken te stellen.

Westerlo van zijn kant ging zwaar onderuit bij Duffel: 3-0. Zo zijn er al drie teams uit 1B uitgeschakeld in de Beker van België. Het ambitieuze Virton uit Eerste Amateurklasse won wél, met knappe 0-4 cijfers zelfs. Aalst had verlengingen nodig, Knokke zelfs strafschoppen.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Beker van België \\ Westerlo \\ Roeselare \\ Eendracht Aalst \\ Olympic Charleroi \\ Olsa Brakel \\ FC Duffel
 
 
 
Reacties.