Hendrik Van Crombrugge onthult details over mogelijke transfer naar de Belgische top of het buitenland

30 augustus 2018 16:04

Opvallend genoeg staat Hendrik Van Crombrugge nog steeds in doel bij KAS Eupen. Voor de zomer werd hij nochtans aan tal van clubs gelinkt en leek hij eindelijk de langverwachte stap naar de top te kunnen zetten. Waarom het uiteindelijk niet gebeurde, legt hij nu zelf uit.

In een interview met La Dernière Heure vertelt Van Crombrugge over zijn zomer. "Ik heb zelf nooit onderhandeld met Standard, al weet ik wel dat ze me willen... Zoals dat ook het geval is met andere clubs uit play-off 1", zegt hij. "Maar als ik voor een transfer kies, wil ik de onbetwiste nummer één zijn en niet zomaar iemand op de loonlijst."

Ik heb aan tafel gezeten met Club-manager Mannaert

De doelman stond wel in contact met bepaalde clubs. "Anderlecht, Standard en Gent hebben mijn makelaar gecontacteerd. Ik ben zelf enkel aan tafel gaan zitten met Vincent Mannaert (manager van Club Brugge, red.), maar een deal kwam er toen niet. Ik heb op een bepaald moment ook gelezen dat er een akkoord was met Anderlecht, maar daar klopte niets van."

Buitenland

 

Een buitenlandse transfer was ook een optie. "Er waren contacten met Strasbourg, maar die club koos uiteindelijk voor Matz Sels. Sassuolo had concrete interesse, maar ook dat kon niet afgerond worden. Al weet ik dat zij nog interesse tonen en het is niet omdat het nu niet lukte, dat die piste definitief gesloten is."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Standard \\ Eupen
 
 
Reacties.