Lukaku geeft iets meer uitleg over stoppen als Duivel én wie hij als - verrassende - titelfavoriet ziet in de Premier League

14 september 2018 21:38

Gaat hij het doen of gaat hij het niet doen? Op het antwoord op de vraag of Romelu Lukaku echt de Rode Duivels voor bekeken gaat houden, zullen we pas binnen twee jaar antwoord krijgen. En hij maakte het allemaal nog wat mysterieuzer.

In een interview met Play Sports komt hij even terug op het onderwerp. "Ik heb gezegd wat ik gezegd heb. Op dit moment wil ik gewoon genieten van de nationale ploeg, van de stappen die we gezet hebben. Maar er zijn veel dingen waar ik niet van genoten heb. Die zal ik zeggen wanneer ik stop."

Vermoedelijk praat hij over de gespannen relatie met - een deel - van de fans. Intussen gaat hij wel gewoon door met doen waar hij het best in is: scoren. Bij de Duivels, maar ook bij Manchester United.

"Maar uiteindelijk wil je als speler prijzen winnen", geeft hij aan. Hij geeft ook aan wie de grootste concurrent zal worden. "Hou Chelsea in het oog. Ze spelen geen Champions League en ik ken de spelers daar en hun manier van spelen. Kijk maar uit voor hen!"

Premier League \\ Manchester United \\ Watford
 
 
 
Reacties.