Waasland-Beveren, de echte amateurploeg? "Het leek wel alsof Mandel de ploeg uit 1A was"

26 september 2018 17:59

Gelukkig was er nog Kevin Debaty, of we hadden helemaal géén reacties van Waasland-Beveren na de blamage tegen Mandel United. De doelman was achteraf doodeerlijk tegen de supporters en de aanwezige pers.

"De beker was niet ons hoofddoel, enkel een bonus, maar uitgeschakeld worden tegen een vierdeklasser… Dat is heel pijnlijk. Zowel in het hoofd als in het hart doet dit pijn", verklaarde Kevin Debaty.

"Dit moest eigenlijk een manier zijn om vertrouwen te winnen, maar Mandel had er duidelijk meer zin in dan wij. Of het nu tegen een ploeg uit de hoogste klasse of de vierde klasse is, je moet altijd alles geven."

Het dieptepunt is zeker nog niet bereikt - Kevin Debaty

Dat deden de Leeuwen - of waren het lammetjes - net niet. "Na veertig minuten stonden we 0-2 achter en we konden daar niets tegenin brengen. Geen enkele kans, elk duel verloren. Het leek wel alsof zij de ploeg uit 1A waren", sprak Debaty.

"Of het dieptepunt bereikt is? Zeker niet. Als we verliezen in Moeskroen, staan we er immers nog slechter voor. Dat wordt één van de belangrijkste matchen van ons seizoen." Dat zal inderdaad een beslissende wedstrijd worden, vooral voor trainer Yannick Ferrera. Als hij zaterdag nog op de bank zit... 

Yannick Lambrecht

Beker van België \\ SK Beveren \\ Mandel United
 
 
Reacties.