Yves Vanderhaeghe op zijn hoede voor trip naar Antwerp: "We gaan de koppen toch nog eens bij elkaar moeten steken"

27 september 2018 07:30

In tegenstelling tot Club Brugge en Standard liet AA Gent zich woensdagavond niet verrassen. Nochtans wachtte voor de Buffalo's een lastige bekerverplaatsing naar Virton.

Gent kwam voor in Virton en vervolgens acher, maar trok via het duo Awoniyi - Limbombe de overwinning toch over de streep. "Het was een echte cupmatch waarin de underdog op een bepaald moment de bovenhand nam van de topploeg", reageerde coach Yves Vanderhaeghe na afloop in Het Nieuwsblad.

"Ik vond dat we goed gestart waren en een mooi doelpunt maakten. Maar dan viel het wat in elkaar. We gaan de koppen toch nog eens bij elkaar moeten steken. Het verschil tussen die periode en het einde van de wedstrijd was te groot."

Gent stond tien minuten voor tijd in het krijt, maar bekerde wel voort na een 2-4 zege. "Om een of andere reden moeten we achterstaan om wakker te schieten. Dan zag je wel tempo in ons spel, combinaties en heel wat kansen. Of de druk nu weg is? We hebben gedaan wat we moesten doen, de druk zal nu wel verlegd worden naar zondag tegen Antwerp", beseft Vanderhaeghe.

Diederik Geypen

Beker van België \\ KAA Gent \\ Virton
 
 
Reacties.