Nainggolan haalt uit naar Martinez: "Ik vond gewoon dat ik mijn plaats meer verdiende dan anderen, zijn excuses waren pathetisch"

22 november 2018 16:46

Radja Nainggoalan heeft gesproken met ESPN en in dat gesprek kwam zijn status als international nog eens ter sprake. Hij bevestigde dat hij nooit meer voor de Rode Duivels zal spelen en haalde nog eens hard uit naar Roberto Martinez.

Nainggolan is er natuurlijk de man niet naar om diplomatisch te zijn. "Ik kom nooit meer terug naar de nationale ploeg. Ik zei dat als ik het WK niet speelde, ik zou stoppen als international en ik ben een man van mijn woord. Als het nu een andere bondscoach zou worden en hij vraagt het me, zeg ik nog altijd nee. Het is mijn beslissing en ik blijf erachter staan."

Martinez legde zijn niet-selectie uit als "een tactische keuze". "Ik was echt ontgoocheld. Ik speelde 50 matchen en ik werd toch aan de kant geschoven. Ik denk gewoon dat ik mijn plaats meer verdiende dan enkele anderen", preciseerde hij.

De excuses van Martinez heeft hij nog steeds niet verteerd. "Ze waren pathetisch. Ik vind het spijtig dat mensen dingen over me zeggen zonder met me te praten. Je moet het me in mijn gezicht zeggen. We zouden handen schudden en zelfs als je me dan niet oproept, zou ik respect voor je hebben. Meer in ieder geval dan als je niet me spreekt."

Serie A \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.