Analistenpanel daagt elkaar én minister wat uit: "Slim van Bölöni alweer" vs "Niet zo slim, Bob?" en "Misschien nog wat korting vragen aan De Block?"

27 november 2018 10:10

In Sports Late Night zaten opnieuw een aantal toppers in de analistenstoelen. En dat leverde toch het nodige vuurwerk op.

Toen het ging over het al dan niet over de lijn zijn van een schot van KAA Gent tegen Antwerp, werd opnieuw geopperd om de doellijntechnologie zo snel mogelijk te lanceren. "We hebben de technologie hiervoor nodig", besefte Bob Peeters.

"Maar het is enorm duur. 300.000 euro per club? Dat is veel. Misschien kunnen ze aan Maggie De Block nog wat korting gaan vragen", deelde hij een prikje uit richting het plan om de RSZ-korting van voetballers aan te pakken in het federaal parlement.

Slimme Bölöni, minder slimme Bob Peeters?

Wat later ging het over de uitspattingen van Bölöni over de arbitrage en de VAR: "Hij doet het heel slim, want hij maakt eigenlijk zijn punt, zonder dat iemand hem op iets kan betrappen dat erover zou zijn. Dat heeft hij nog al een paar keer gedaan", knikte Jacky Mathijssen.

"Ja, en in 1B heb je geen VAR", kwam Peeters vervolgens terug op zijn uitspatting van een week geleden bij Westerlo. "De ref kan niet alles zien, reden te meer om je wat rustig te houden", werd hij daarop uitgedaagd door Geert De Vlieger. Het was ambiance in de tent, zoveel is duidelijk.

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Antwerp \\ KAA Gent \\ Westerlo \\ België
 
 
 
Reacties.