Verheyen twijfelt tussen kwaad worden of schreeuwen: "We moeten eerst in de miserie zitten"

02 december 2018 11:42

KV Oostende sleepte op het nippertje nog een gelijkspel uit de brand tegen Zulte Waregem. Niet dat ze daar veel mee opschieten, maar na twee nederlagen was het belangrijk voor het vertrouwen.

Gert Verheyen was echter niet tevreden, zeker niet over de eerste helft. "Soms twijfel ik tussen kwaad worden en schreeuwen. De kwaliteit van inspelen en passen was gewoon niet goed genoeg in de eerste helft. Na de rust was het beter, dat hebben we al vaker gezien. We moeten eerst in de miserie zitten voordat we beter gaan voetballen", vertelde hij.

Kansen genoeg

Het gelijkspel vond hij wel verdiend. "We hadden uiteindelijk nog meer kansen dan Zulte Waregem. Genoeg om er 3 of 4 te maken. Dan moet je wel aan 80 procent afwerken en dat percentage is bij ons veel lager", was ook de efficiëntie opnieuw een werkpuntje.

"Maar als je kijkt naar ons balbezit en onze kansen doorheen het seizoen, dat is gewoon voor ons niveau heel goed. Ik ben vooral ook tevreden over de attitude vandaag, de wil om de strijden voor een punt."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende
 
 
Reacties.