Meunier gaat met PSG voor fabuleus record: "Ik zie geen reden waarom dat niet zou kunnen"

02 december 2018 15:55

Thomas Meunier is al aan zijn derde seizoen bezig bij PSG. Voor de Rode Duivel voelt winnen bij PSG als ademen, zeker in de eigen competitie. De ex-Bruggeling heeft daarom zijn zinnen gezet op een nieuw record met het sterrenensemble uit Parijs.

PSG is ondertussen al veertien wedstrijden ongeslagen en de Belgische rechtsachter zou graag die lijn doortrekken tot het einde van het seizoen: "Ik zie geen reden waarom dat niet zou kunnen", werd de 27-jarige Belg geciteerd op de website van Ligue 1. 

"Ik denk dat het een realistische mogelijkheid is dat we dit seizoen geen enkel punt zullen verliezen. Maar we moeten onszelf afvragen of we het record willen breken, of we moeten mikken op 100 punten."

Focus

"Ik denk dat PSG alles heeft wat er nodig is om alles te winnen. De enige voorwaarde is dat iedereen zijn uiterste best moet doen tot het einde. Op papier zouden we toch al onze wedstrijden moeten winnen. Natuurlijk zullen er ploegen zijn die het ons moeilijk zullen maken, maar als we gefocust blijven, dan zullen er nog veel overwinningen komen."

Ligue 1 \\ PSG \\ Bordeaux
 
 
 
Reacties.