Wouter Vrancken ziet in speelwijze tegenstander een teken van respect

07 december 2018 15:23

De 2-0-overwinning in de beker tegen Lokeren was een ferme opsteker voor Wouter Vrancken. De trainer van KV Mechelen is bijzonder tevreden over het spel dat zijn eigen team op de mat legde en over de inbreng van de invallers. Ook vat hij de speelwijze van Lokeren op als een compliment.

Ondanks dat Lokeren nog altijd een reeks hoger speelt, zette het de deur niet open. "We hebben heel goed geanticipeerd op hun spel en dat lam gelegd. Hun enige gevaar was stilstaande fases of ze probeerden in de omschakeling iets te doen. Het is leuk als je als 1B-ploeg zo wordt aangepakt. Dat is een teken van respect", besluit Vrancken.

In het laatste halfuur hebben we doorgeduwd - Wouter Vrancken

De Mechelse coach is wel heel positief in zijn analyse over zijn team. "We hebben heel volwassen gespeeld. We hebben de wedstrijd nooit uit handen gegeven en altijd gecontroleerd. De eerste zestig minuten deden we dit in de organisatie. In het laatste halfuur hebben we even doorgeduwd."

Enkele spelers stonden voor het eerst aan de aftrap. Zij deden het behoorlijk, net als de invallers. "Cocalic heeft een heel goede wedstrijd gespeeld. Cornet ook, tot hij vermoeid was en eraf is gegaan. Igor de Camargo maakt het dan nadien af. Dat is top. Echt top."

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Sporting Lokeren \\ KV Oostende \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.