De toekomst van Arjen Robben: allereerste liefde, PSV of nog andere oorden

13 december 2018 16:46

Arjen Robben kondigde onlangs aan dat hij na tien jaar Bayern München de deur van de Allianz Arena achter zich dichttrekt. Het duurde niet lang vooraleer verschillende, vooral Nederlandse clubs, adelbrieven bezorgden aan het adres van de flankaanvaller.

Arjen Robben, iedereen kent hem om zijn o zo bekende, doch ondoorgrondbare passeerbeweging waarna hij naar binnensnijdt en de verste hoek viseert. Hij maakte bij Bayern op deze manier doelpunten bij de vleet. Maar nu is het genoeg geweest voor de Nederlander. De voormalig Chelsea-speler wil andere oorden opzoeken.

Een terugkeer naar het thuisland zit er dik in volgens Het Nieuwsblad. Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, vertelt aan Omroep Brabant dat de club via Robben's maatje Van Bommel verkondigt heeft serieus geïnteresseerd te zijn in de 35-jarige. "Onze hoofdcoach Van Bommel en Robben kennen elkaar heel goed, dan is een sms'je versturen een kleintje", aldus Gerbrands.

Cluppie

Robben zelf zegt dat hij de knoop nog niet doorgehakt heeft. Naast PSV is namelijk zijn eerste club Groningen ook een gegadigde. In een interview met NOS zegt de Nederlander zelf dat hij gecharmeerd is, zeker nadat de Groningen-fans afgelopen weekend een spandoek ontrolden met hierop de tekst: "Arjen, volg je hart". "Tuurlijk doet dat me iets. Groningen blijft m'n cluppie, maar ik beloof niks", lacht de vrolijke Arjen.

Nederlandse Eredivisie \\ PSV \\ FC Groningen \\ Bayern München
 
 
 
Reacties.