? Lovre Kalinic (ex-Gent) officieel voorgesteld bij Aston Villa: "Drie jaar geleden viel mijn transfer in het water, nu is het wel gelukt"

02 januari 2019 18:17

De tweede dag van het jaar stond in Birmingham volledig in het teken van één man: Lovre Kalinic. De Kroatische doelman werd na zijn vertrek bij AA Gent officieel voorgesteld, met een opmerkelijke onthulling over zijn transfer.

"Drie jaar geleden tekende ik al bijna bij deze club, maar toen viel mijn transfer jammer genoeg in het water", verklaarde hij in zijn eerste interview voor de club. "Ik ben heel blij dat het nu wel gelukt is."

"Ik kom uit een klein land als Kroatië en het is fantastisch als je dan kan tekenen bij een grote club als Aston Villa. In vergelijking met drie jaar geleden denk ik dat ik een betere doelman ben geworden. Ik heb een WK met Kroatië achter de rug en enkele jaren extra ervaring."

De doelstelling voor hem en bijgevolg de hele club is duidelijk: zo snel mogelijk promoveren naar de Premier League. "Nu spelen we in de Championship, maar we moeten positief blijven denken."

"We willen bovenaan de rangschikking eindigen en de play-offs voor promotie halen. We willen volgend seizoen in de Premier League spelen en gaan daar heel hard voor werken", aldus Kalinic.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Aston Villa
 
 
Reacties.