Zelf is hij al zeker van voetbal op het hoogste niveau volgend seizoen, maar: "Ik wil met Beerschot-Wilrijk de promotie afdwingen"

04 januari 2019 07:44

Beerschot-Wilrijk ziet komende zomer een van zijn absolute sterkhouders naar 1A vertrekken, maar kon hem voor de rest van dit seizoen wel nog aan de Mannekes binden. En wat denkt hij er zelf van?

Jan Van Den Bergh op het Kiel houden? Het was onmogelijk geworden stilaan. Maar hij doet zijn aflopend contract wel nog uit bij Beerschot-Wilrijk, alvorens naar KAA Gent te trekken.

De centrale verdediger is blij met zijn nieuwe club: "Als een topclub als Gent komt aankloppen, dan moet je niet twijfelen", klinkt het in gesprek met Gazet van Antwerpen.

Hallucinant

"Een paar maanden geleden had ik van deze transfer niet durven dromen, want ik viel naast de ploeg en heb op mijn tanden moeten bijten. Gelukkig haalde ik de voorbije maanden een goed niveau. Het is bijna hallucinant dat ik nu kan vertrekken."

Eerst heeft Van Den Bergh echter nog een fameus doel met Beerschot-Wilrijk: "Gent wilde me meteen, maar Beerschot-Wilrijk wilde me niet kwijt. Ik zal de komende maanden het beste van mezelf geven en wil dit project afmaken. Ik zal alles doen om de promotie af te dwingen, dat zou een geweldige bekroning zijn."

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ KAA Gent \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.