UPDATE: 'Diverse topclubs uit Engeland willen ver gaan om Rode Duivel binnen te halen, manager sluit Italië niet uit'


Foto: © photonews 08 januari 2019 13:48

Yannick Carrasco wordt al een tijdje gelinkt aan een terugkeer naar Europa, voor wie het menens is stilaan. En er is nu een nieuwe gegadigde opgedoken die alles in een nieuwe plooi kan leggen.

UPDATE: Football London laat weten dat manager Henrotay alvast zou hebben laten verstaan dat een overstap naar Italië nog steeds niet mag worden uitgevlakt: "Ooit zal hij in Italië spelen, want de Serie A is een competitie in opmars", aldus de makelaar.

Zo is er ook interesse van Arsenal opgedoken voor Yannick Carrasco. Zij zouden volgens La Gazzetta Dello Sport ten zeerste geïnteresseerd zijn in de Rode Duivel én erg ver willen gaan voor hem.

Of toch Manchester?

Carrasco diende al een transferverzoek in bij zijn Chinese club Dalian Yifang om zo een terugkeer naar Europa te faciliteren, maar zijn hoge looneisen bleken tot op heden een struikelblok.

Zo zou AC Milan alvast hebben afgehaakt voor de winger die nu 10.5 miljoen euro per jaar verdient. Manchester United is volgens The Sun nog steeds in de strijd voor Carrasco, maar heeft nu dus af te rekenen met binnenlandse concurrentie.

Premier League \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.