Lokeren erg ambitieus op de transfermarkt: "Tegen eind deze week, begin volgende week enkele nieuwkomers vastleggen"

10 januari 2019 10:09

Lokeren heeft een erg jonge manager die verantwoordelijk is voor de transfers. Toch heeft Vincent Bernaert (26), de opvolger van Willy Reynders, alle vertrouwen in een goede afloop.

Dit is de eerste transferperiode met Vincent Bernaert als eindverantwoordelijke voor het transferbeleid van Sporting Lokeren. Hij was de assistent van voormalig sportief directeur Willy Reynders en stak veel op van zijn voorganger. “Ik heb veel gezien en gehoord bij Willy Reynders”, zei Bernaert bij Sporza.

Aanvallende versterking

Negen matchen resteren er Lokeren nog om zich te handhaven in eerste klasse. Of "negen bekerfinales", zoals Bernaert het liever zegt. En daarin hoopt de club uit het Waasland met een versterkt elftal aan te treden. Die versterkingen laten voorlopig nog op zich wachten, maar volgens Bernaert komt er schot in de zaak.

“Tegen eind deze week of begin volgende week hopen we enkele nieuwkomers vast te leggen. In eerste instantie kijken we naar fitte spelers die de competitie kennen en de volgende negen wedstrijden zeker aankunnen. We zoeken vooral versterkingen op aanvallend vlak en we hebben er enkele op het oog.”

Eerder op de dag raakte ook al bekend dat Lokeren gesprekken voerde met Geoffrey Hairemans en diens werkgever Antwerp. Misschien is hij wel een van de spelers die binnen enkele dagen wordt voorgesteld op Daknam.

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.