Gutierrez maakte geen al te beste indruk in zijn eerste partij als T1 bij Roeselare: "Dat getuigt van weinig daadkracht"


Foto: © photonews 14 januari 2019 11:11

Roeselare tegen Beerschot Wilrijk was de eerste wedstrijd van de West-Vlamingen met nieuwe trainer Gutierrez aan het roer. Die maakte volgens Karel Fraeye geen al te beste indruk.

“Een goede voetballer, zelfs 25 keer Spaans international, maar als trainer slechts iets meer dan een jaar actief en dat met een erg triest palmares”, zo klonk het oordeel van Karel Fraeye (ex-trainer van Lommel) over Juan Gutierrez, de nieuwe T1 van Roeselare op de website van Sporza.

De wedstrijd beginnen in een systeem waarvan je aangeeft dat je er niet in gelooft, getuigt van weinig daadkracht.

“Degradatie met San Roque in de Spaanse derde klasse en meteen erna een ontslag in november na drie maanden zonder competitiewinst bij provincialer Sanluqueño”, ging Fraeye verder. Dat zijn inderdaad niet de beste adelbrieven die hij kan voorleggen, maar toch is hij nu aan de slag bij KSV Roeselare.

“Het 3-5-2 systeem van de eerste helft (0-2) werkte gewoon niet en na de wedstrijd gaf hij ook aan zelf niet in het systeem te geloven. De wedstrijd beginnen in een systeem waarvan je aangeeft dat je er niet in gelooft, getuigt van weinig daadkracht. Bovendien was zijn Engels op de persconferentie erg vermoeiend om te volgen. Frans en Nederlands beheerst hij niet.”

1e klasse B \\ Roeselare
 
 
 
Reacties.