Raast de Beerschot Wilrijk-trein in eigen huis verder door 1B?

19 januari 2019 11:00

KV Mechelen liet gisteren in eigen huis punten liggen tegen Roeselare, dus krijgt Beerschot Wilrijk tegen Westerlo een unieke kans om twee punten uit te lopen aan de kop van het klassement.

Deze trein wordt niet meer gestopt, dat was de algemene teneur bij de spelers van Beerschot Wilrijk na de overwinning van vorige week op bezoek bij Roeselare. De Ratten hebben tegen een zwalpend Westerlo ook geen enkel geldig excuus om de drie punten niet thuis te houden.

Toch zijn er wat twijfelgevallen. Zo zijn Gertjan De Mets en Tom Van Hyfte twijfelachtig nadat ze blessures opliepen in de partij tegen Roeselare. Pietermaat, Brogno, Vancamp en Dudouit zijn out.

Selectie Beerschot Wilrijk: Vanhamel, Lejoly, Nolle, Dom, Bourdin, Mboko, Prychynenko, Van den Bergh, De Jonghe, Grisez, De Mets (?), Van Hyfte (?), Messoudi, Maes, Montiel, Bugridze, Abaz, Okotie, Tissoudali, Hoffer, Vanzeir, Noubissi, Placca.

Bij de bezoekers kan men niet rekenen op Ghandri, Alessandro, Rommens en Vangeel. Corstjens keert wel terug in de selectie, maar staat net als Dewaele en Soumah op vier gele kaarten.

Selectie Westerlo: Van Hout, Verbist, Van Langendonck, Biset, Dewaele, Antunes, Van den Bogaert, Soumah, Van Genechten, Bammens, Janssens, Oto’o, Van Eenoo, De Schryver, Buyl, Petrov, Gboho, Naessens, Abrahams.

Wie wint deze wedstrijd? Bij een storting van 50 euro krijgt u via onze welkomstbonus meteen 100 euro extra.

Sander De Graeve

2e klasse \\ Westerlo \\ Beerschot
 
 
Reacties.