Vormer doodeerlijk: "Op die bank zat ik te denken: 'Had ik niet toch naar Saudi-Arabië moeten gaan?'"

22 januari 2019 15:15

Niet 100%, niet spelen. Daar is Club Brugge-coach Ivan Leko nu eenmaal heel kordaat in en dat bewees hij voor de winterstop door zijn kapitein Ruud Vormer meermaals op de bank te zetten. Ter gelegenheid van zijn bezoekje bij Extra Time kwam hij daar zelf op terug.

"Ik vind het nooit terecht als ze mij ernaast zetten", zei Ruud Vormer op Extra Time. "Volgens de coach was ik te soft. Daar had hij wel een beetje gelijk in."

De laatste keer was in Lokeren, waar hij als invaller nog de beslissende 0-1 maakte. Toch kwam de matchwinnaar achteraf niet spreken met de pers. Wellicht om reactie in the heat of the moment te vermijden: "Toen ik in Lokeren op de bank zat, dacht ik toch: 'Wat zit ik hier te doen? Had ik niet toch naar Saudi-Arabië moeten gaan?'"

En toch geen spijt dat ik mijn contract verlengd heb - Ruud Vormer

Vormer legde vorige zomer immers een lucratief aanbod naast zich neer en verlengde bij Club Brugge. "Maar ik heb er geen spijt van dat ik mijn contract verlengd heb", verzekerde hij.

"Ik zit heel goed bij Brugge. Dat is mijn club. Maar je wil natuurlijk wel voetballen. Ik wil altijd spelen, wil het team helpen om punten te pakken. Maar ik wou ook te graag belangrijk zijn voor de ploeg, terwijl je wel moet blijven doen waar je goed in bent."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.