? Bekerbelgen: Juventus en Roma met de billen bloot tegen scorende Castagne en assistgever Mirallas, Sels naar bekerfinale

30 januari 2019 23:02

Terwijl in België de tweede halve finale tussen Oostende en Gent op het programma stond, was het ook in Italië, Spanje en Frankrijk bekervoetbal. Alle resultaten? Die vind je hier!

De eerste grote verrassing viel al in de vooravond: Fiorentina verloeg AS Roma met 7-1! Uitgerekend Kevin Mirallas zette alles in gang door de assists uit te delen voor de eerste twee goals, allebei van Chiesa. De Romeinse topclub ligt zo roemloos uit de Coppa Italia met een ongeziene uitslag.

Later op de avond liet ook recordkampioen Juventus een grote steek vallen: ze werden met 3-0 uit de beker gewipt door Atalanta. Rode Duivel Timothy Castagne maakte de match vol op de linkerflank en tekende zelfs voor het openingsdoelpunt. 

Ook Matz Sels had reden tot vieren: de Belgische doelman bleef zelf op de bank, maar zag Strasbourg met 3-2 winnen tegen Bordeaux en gaat mee naar de finale van de Coupe de la Ligue.

Ten laatste haalde Barcelona zwaar uit tegen Sevilla: 6-1. Thomas Vermaelen kwam niet van de bank.

Overzicht van alle buitenlandse wedstrijden:

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Bordeaux \\ Strasbourg \\ Juventus \\ AS Roma \\ Atalanta \\ Barcelona \\ Sevilla \\ Fiorentina
 
 
 
Reacties.