Tottenham moet ook deze kraker nog op Wembley spelen


Foto: © photonews 07 februari 2019 14:44

Tottenham zal nog even op Wembley moeten blijven. De Spurs kunnen nog steeds geen gebruik maken van hun nieuw stadion, de opening blijft maar aanslepen.

De Engelse topclub maakte bekend dat de zogenaamde 'North London Derby' tegen Arsenal op 2 maart op Wembley gespeeld zal worden. Daarmee bevestigt de club ook dat het nog steeds geen gebruik kan maken van hun nieuwe stadion. Het is overigens niet de eerste keer dat de opening van de nieuwe arena wordt uitgesteld.

De Spurs gaan fans die al een ticket hadden gekocht om de wedstrijd in het nieuwe stadion bij te wonen vergoeden. Daarnaast meldt Tottenham op hun website dat er momenteel de laatste hand wordt gelegd aan de opening van het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium. De club voert de nodige tests uit om een veiligheidscertificaat te krijgen. 

Daniel Levy, voorzitter van de club, verklaart het volgende op de webstek van zijn club: "Nogmaals bedankt voor jullie steun uit alle hoeken. De volgende weken worden zeer cruciaal in de opening van ons nieuwe stadion."

 

Premier League \\ Tottenham
 
 
 
Reacties.