Waar tekent Wenger? "Hij kiest deze maand nog tussen deze vier jobs"

07 februari 2019 18:51

Arsène Wenger is klaar om terug te keren in het voetbal. De Franse coach nam vorig seizoen afscheid van Arsenal nadat hij er 22 jaar aan het roer stond. Wenger gaat de komende maand een keuze maken tussen vier mogelijke jobs.

De Britse toonaangevende krant The Times meldt dat Arsenal-icoon Arsene Wenger terugkeert in het voetbal. Volgens de Londense krant zou Wenger kunnen kiezen tussen vier verschillende jobs. De krant weet dat Wenger nog deze maand zijn keuze bekend gaat maken. 

Terugkeer naar eigen land?

De meest in het oog springende aanbieding is die van de Franse topclub Paris Saint-Germain, daar kan Wenger voetbaldirecteur worden. Als hij voor PSG kiest dan keert de 69-jarige Fransman voor het eerst sinds zijn trainersbaan bij Monaco, 25 jaar geleden, terug in eigen land. 

Verder zou de in Strasbourg geboren trainer ook bondscoach van Qatar kunnen worden. Dat land won nog maar net de Asia Cup en organiseert in 2022 het WK voetbal. Tot slot heeft hij ook nog twee aanbiedingen van toonaangevende Europese clubs, maar welke clubs dat zijn is niet geweten. 

Premier League \\ Arsenal \\ PSG
 
 
 
Reacties.