Van Himst geeft Rutten raad: "Hij moet blijven staan, mannen die achteruit passen heeft Anderlecht al genoeg"


Foto: © photonews 10 februari 2019 10:13

Paul Van Himst ziet zijn club nog play-off 1 halen. Maar daarvoor moet er wel wat branie in de ploeg staan. Het icoon geeft Fred Rutten dan ook wat goedbedoelde raad: "Laat Yari Verschaeren staan."

Van Himst zag eerder al dat paars-wit een fysiek probleem heeft. "Als ik alles bij elkaar optel, heeft Anderlecht genoeg kwaliteit voor Play-off 1. Maar trainer Fred Rutten zal ook wel wat geluk nodig hebben. Hij stak al meer lijn in het spel, maar moet nu hopen dat zijn spelbepalende spelers conditioneel in orde raken", vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

Verschaeren

"Zulj liet al goeie dingen zien, maar hij komt uit een lange winterstop en heeft toch drie, vier weken nodig om er helemaal te staan. En Yari Verschaeren… Die had eigenlijk maanden geleden al in de ploeg moeten komen."

Verschaeren bevalt hem immers uitermate. "Na zijn debuut tegen STVV hadden ze hem gewoon moeten laten staan. Het maakt toch niet uit dat hij nog maar 17 jaar is? Verschaeren is tenminste een speler die initiatief neemt en de bal altijd naar voor speelt. Mannen die achteruit passen heeft Anderlecht al genoeg."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.