Welke Brugse club mag zijn vlag planten in de middenstip van Jan Breydel?

10 februari 2019 10:00

De ploeg van 't stad is na de 4-0 in de heenmatch nog altijd Club Brugge, maar deze namiddag begint iedereen weer op dezelfde hoogte. Kleurt alles opnieuw blauw-zwart of kan de Verening toch de groen-zwarte vlag doen wapperen? Volg alle actie hier LIVE vanaf 14u30!

Club Brugge kan een paar fantastische zaken doen bij winst: alleen op de tweede plaats komen na de uitschuiver van Antwerp, de gekrenkte thuisreputatie - technisch gezien als uitploeg - terug een beetje herstellen en natuurlijk de stadrivaal verslaan.

Voor Cercle Brugge is het dan weer vooral zaak om voor het eerst sinds de stunt tegen Anderlecht halverwege december nog eens de volle buit te pakken.

Selectienieuws

Beginnen bij de 'thuisploeg': de belangrijkste afwezig is de geschorste Palun na zijn rode kaart van vorige week, terwijl de Braziliaan Vitinho interlandverplichtingen heeft.

Ook de kern van Club ziet er lichtjes anders uit. Nakamba keert terug uit schorsing, maar omgekeerd ontbreekt Dennis. Zijn plaats wordt net als voor Nieuwjaar ingenomen door de 18-jarige Ngonge. Aanvalsleider Wesley geraakt op tijd fit en is gewoon inzetbaar.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.