Dejaegere na blamage tegen Moeskroen: "Hopelijk moeten we hier aan het einde niet aan terugdenken"


Foto: © photonews 11 februari 2019 08:11

AA Gent zag zijn uitstekende reeks in 2019 plots beëindigd door een ijzersterk Moeskroen. Zelden was de Ghelamco Arena zo stil na een wedstrijd. Brecht Dejaegere zat met hetzelfde gevoel.

Hij viel een halfuur in en kende enkele goeie acties, maar de beslissing forceren lukte niet meer. Gent was slap gestart en dat bleek er erg moeilijk uit te krijgen. "We waren bezig aan een goeie reeks en wilden die verderzetten, maar in die eerste helft ging het heel moeilijk."

"Dit bewijst dat je er élk weekend moet staan en je niet zomaar in play-off 1 geraakt." AA Gent liet het na om de winnaar van het weekend te worden. "Het is spijtig, want we hadden hier een goeie zaak kunnen doen", besefte ook Dejaegere. "Ik hoop dat we hier niet aan moeten terugdenken aan het einde van de rit."

Terugkeer Taiwo Awoniyi

"Het wordt een strijd tot het laatste. De laatste match op het veld van STVV kan inderdaad belangrijk worden, maar daar speelden we ook sterk in de Beker." Het was uitgerekend Taiwo Awoniyi die de openingsgoal maakte. "Dat is pijnlijk. Pas op, ik ben persoonlijk blij voor Taiwo, maar voor ons is het zuur."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.