De 'zaak Pozuelo' is aan het escaleren: "Wij praten niet meer met Genk"

11 februari 2019 16:57

Volgens de zaakwaarnemer van Pozuelo is Toronto bereid om de opstapclausule voor de Spanjaard aan Genk te betalen. De Limburgers schermen met een eerdere overeenkomst. Er lijkt een welles-nietes-spelletje in de maak.

"Toronto heeft dat bod gedaan en dus moet Genk met Toronto aan de tafel", stelt David Garcia, de makelaar van Alejandro Pozuelo, in Het Nieuwsblad. "Genk moet zich houden aan de clausule in Alejandro’s contract. Als een club een bod van 8 miljoen euro doet, moet het meewerken aan een transfer."

Maar bij de competitieleider hebben ze een tegenargument. Na de transfersaga met het Saudische Al-Ahli tijdens de wintermercato hebben ze bij Genk "duidelijke afspraken gemaakt dat de clausule tot de zomer werd opgeschort".

Pozuelo wil koste wat het kost naar Toronto en lijkt daar niet meer van af te zullen stappen. Ik kan u nog niet zeggen wanneer we naar de rechtbank stappen”, aldus Garcia. “Maar met Genk praten we niet meer. Alejandro traint wel nog mee omdat hij zijn contract wil respecteren zo lang het niet is ontbonden.”

Europa League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.