Clement maakt zich zorgen: "Zag er niet goed uit" en "Misschien ben ik de aanstoker"


Foto: © photonews 21 februari 2019 23:55

Treurnis alom bij Genk. Ze bakten er absoluut niks van tegen Slavia Praag. Het was bij momenten pijnlijk om te zien. Daarbovenop moest Philippe Clement ook nog drie spelers om diverse redenen wisselen.

Niet enkel Bryan Heynen moest naar de kant met griepverschijnselen, ook Casper De Norre kon niet meer door. Dus moest Clement noodgedwongen drie - Vukovic moest er even later af na een botsing met Dewaest - spelers wisselen. "Ik had nochtans veel zin om Gano in te brengen om eens een lange bal te kunnen winnen...", zuchtte Clement.

Maar dus twee man met griep. "Nee, ik had geen signalen doorgekregen dat ze ziek waren. Maar dat kan plots komen, zoals ik vorige week zelf mocht ervaren. Misschien ben ik zelfs de aanstoker door hier te blijven rondlopen, maar ik kan ook geen week wegblijven hé."

Vukovic, dat zag er akelig uit. "En die botsing was echt niet nodig. Heel vreemd wat daar gebeurde, want Danny had de bal gewoon vast en Seba botste nog met hem. Ik weet niet wat het is, maar het zag er niet goed uit. Hij moest onmiddellijk naar het ziekenhuis gevoerd worden met een ribblessure."

Europa League \\ KRC Genk \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.