Van Crombrugge verklaart waarom hij nog steeds bij Eupen speelt: "Uitstel is geen afstel"

06 maart 2019 18:42

Hendrik Van Crombrugge wordt vaak genoemd als mogelijke kandidaat bij een topclub en kon anderhalf seizoen geleden ook al naar Ajax. Ondertussen is hij al aan zijn zesde seizoen bezig bij Eupen. Komt hij in de volgende transferperiode wel tot een deal?

"Ik had na de promotie niet kunnen denken dat ik hier drie jaar later nog zou zitten", legde Van Crombrugge uit bij Sport/Voetbalmagazine. "Ik stond te boek als een groot talent en dan maken ze je kop snel zot. Je schept dan een bepaalde toekomstvisie voor jezelf, maar ik heb die knop in mijn hoofd snel kunnen omdraaien."

Bij de volgende aanbieding waar de drie partijen zich in kunnen vinden, vertrek ik.

Het is niet dat hij niet wegkon. Ajax was bijvoorbeeld een mogelijkheid. "In het eerste seizoen na de promotie kon ik naar Ajax. Ik ben niet gegaan omdat ik eerst wou bevestigen. Er was  een transfer naar een Belgische club (hij benoemt de club niet, nvdr.) waar ik wel achter stond, maar die is niet doorgegaan."

Verder was er concrete interesse van Sassuolo, maar ook dat liep af met een sisser. Deze zomer moet het wel lukken voor de Eupen-goalie. "Uitstel is geen afstel. Bij de volgende aanbieding waar de drie partijen zich in kunnen vinden, vertrek ik. Ik wil weten waar mijn sportieve limieten liggen en ik moet uit mijn comfortzone gehaald worden, dat is nodig voor mijn carrière."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Eupen
 
 
Reacties.