Hebben de Kanaries stalen zenuwen? "Zondag kan het al beslist zijn"

07 maart 2019 07:20

Sint-Truiden staat als 'kleine' ploeg in de top zes en zou die positie maar wat graag vasthouden. Begint de stress nu echt toe te slaan bij de Kanaries, met nog twee toppers voor de boeg? Er kan immers nog veel verkeerd lopen.

Sportief directeur Tom Van den Abbeele ziet geen nervositeit bij zijn club. "Zondag kan het al beslist zijn", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Dan moeten wij wel winnen en de concurrentie mag dat niet doen. Wij gaan echter rustig blijven tegen Moeskroen en gewoon proberen die drie punten te pakken."

Rustig en sereen

Bovendien hebben de Limburgers alles in eigen handen. Ook als er tegen Moeskroen niet wordt gewonnen. "We hebben twee mogelijkheden om ons te kwalificeren voor play-off 1: dit weekend of het volgende, tegen Gent. De kans is reëel dat we op de slotdag een echte finale krijgen tegen AA Gent."

"Voor het seizoen hadden we gemikt op een plaats in de linkerkolom, het was niet op voorhand gepland dat we hier zouden staan. Waarom zouden we dan niet rustig en sereen blijven? Ons doel was binnen de drie jaar play-off 1 te halen."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ STVV
 
 
Reacties.