Gaat toptalent Pereira toch voor België kiezen nu Fellaini gestopt is als Rode Duivel?

08 maart 2019 12:58

Andreas Pereira schittert bij Manchester United en dat is ook bondscoach Roberto Martinez van de Rode Duivels niet ontgaan.

De Belgische Braziliaan koos een tijd geleden al voor Brazilië, maar daar maakt hij geen deel uit van de huidige selectie. Hij kan nog voor België kiezen, want hij heeft nog geen officiële wedstrijd gespeeld bij de Braziliaanse nationale ploeg. Bij de 'Seleçao' maakte bondscoach Tite zijn selectie bekend voor de oefentmatch in Porto op 23 maart tegen Panama, drie dagen later volgt er een vriendschappelijk duel tegen Tsjechië in Praag.

Andreas Pereira werd niet geselecteerd en met het afscheid van Marouane Fellaini kan hij misschien rekenen op speelgelenheid bij de nummer één van de wereld.

We zullen zien - er is grote twijfel

De middenvelder laat de deur voor België alvast open en sprak met bondscoach Martinez die hem er maar al te graag bij wilt. Dat gebeurde na de wedstrijd tussen PSG en Manchester United. "We zullen zien - er is grote twijfel", aldus de technisch vaardige middenvelder bij VTM Nieuws. Het is dus afwachten of hij er bij zal zijn wanneer Martinez zijn selectie bekend maakt.

Sander Di Monaco

Manchester United \\ België
 
 
Reacties.