Vrancken-Vreven hangt nog in de lucht na vorige confrontatie: "Als hij zich wil verzoenen mag hij altijd bellen"


Foto: © photonews 09 maart 2019 09:23

't Is Beerschot Wilrijk-KV Mechelen en je kan naast het sportieve niet anders dan denken: 'Hoe gaan Stijn Vreven en Wouter Vrancken met elkaar omgaan?' De twee coaches clashten immers de laatste keer dat ze tegen elkaar speelden.

Vrancken besloot toen om op de persconferentie na de match gewoon op te stappen voor Vreven iets had kunnen zeggen. "Het statement dat ik toen maakte was een gevolg van het hele circus dat eraan vooraf was gegaan. Het was helemaal niet persoonlijk tegen Vreven gericht. Ik heb toen zelfs heel bewust niemand geviseerd of zwart gemaakt. Ik wilde alleen tonen dat ik niet akkoord was met de manier waarop bepaalde zaken voor de match zijn verlopen" legt hij uit in GvA.

De coach van KV Mechelen wil dus niet weten van een ruzie. "Het botst niet. Langs mijn kant toch niet. Ik heb veel respect voor Stijn. Als persoon én als coach. Stijn draait toch al een hele tijd langer mee als coach dan ik. Daar heb ik alleen maar respect voor. Nogmaals: ik heb geen problemen met de figuur Stijn Vreven."

Verzoening

Al wou de krant de twee samen zetten voor de match, maar dat zag Vrancken niet zitten. "Nee, om meerdere redenen. Ten ­eerste omdat ik al mijn energie nu in KV Mechelen wil steken. En daarnaast vind ik een verzoening niet nodig. Toch niet van mijn kant. Hij heeft iets geroepen naar mij, niet omgekeerd. Als hij zich graag wil verzoenen, dan mag hij me altijd bellen. Hij heeft mijn nummer, maar ik heb sindsdien niets meer van hem gehoord.”

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.