Loting kwartfinales Champions League: Ajax staat voor loodzware opdracht, Engelse kraker en Lukaku naar Camp Nou


Foto: © photonews 15 maart 2019 12:38

In Nyon is vrijdagmiddag geloot voor de kwartfinales van de Champions League. Er zijn enkele zeer interessante affiches uit de bus gekomen.

Ajax, dat vriend en vijand verraste door de vorige winnaar Real Madrid uit het tornooi te kegelen, neemt het op tegen Juventus ofwel FC Ronaldo. Een loodzware opdracht dus voor de jonge, maar supergetalenteerde garde van coach Erik Ten Hag. 

Liverpool krijgt dan weer de op papier minste tegenstander voorgeschoteld met FC Porto. Kevin De Bruyne kruist de degens in een Engelse clash met het Tottenham van Alderweireld en Vortonghen. Lukaku kijkt met Manchester United Lionel Messi in de ogen. Scoren in het mythische Camp Nou staat ongetwijfeld nog op de bucketlist van de recordschutter van de Rode Duivels. 

Premier League \\ Serie A \\ Primera Division \\ Nederlandse Eredivisie \\ Champions League \\ Ajax \\ Liverpool FC \\ Manchester United \\ Tottenham \\ Arsenal \\ Manchester City \\ Juventus \\ FC Porto \\ Barcelona \\ Wolverhampton \\ Swansea \\ Mari­timo Funchal
 
 
 
Reacties.