Club Brugge-aanvoerder Vormer wijst na blamage op één grote hoofdzaak in play-off 1

17 maart 2019 21:36

Club Brugge leek net op dreef voor de start van play-off 1, maar dan kwam het ongeslagen Moeskroen op bezoek: 1-2. De twijfels rond de regerende kampioen kunnen weer beginnen opborrelen. "Voetbal is soms een raar spelletje hé", sprak aanvoerder Ruud Vormer.

"We waren nochtans zeker en vast gewaarschuwd", benadrukte Ruud Vormer na de blamage. "De coach had er nog zo op gehamerd dat Moeskroen gewoon een sterk team is. Zij mogen nu wel in play-off 2 gaan ballen en wij in play-off 1, maar dit verlies lag vandaag echt aan ons."

Resultaten pakken in de eerste week van de play-offs en het ziet er weer mooi uit - Ruud Vormer

Nu we het er toch over hebben: hoe gaat Club Brugge het doen in de play-offs? Een vierpuntenkloof is op zich verre van onoverkomelijk, maar als je de vertoning op de slotspeeldag moest aanzien...

"Eerst wachten op ons speelschema", bleef hij kalm. "Het begin is vooral erg belangrijk. In de eerste week zijn er al meteen drie wedstrijden en als we daar resultaten kunnen pakken, ziet het er weer mooi uit. In play-off 1 krijg je sowieso ook de mooiste wedstrijden van het jaar", besloot Ruud Vormer.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Moeskroen
 
 
Reacties.