Davino Verhulst geeft aan hoe hij toekomstplanning ziet voor zichzelf en Lokeren

19 maart 2019 16:16

Nu de reguliere competitie achter de rug is, kunnen ze zich in Lokeren richten op de toekomst. Het is nog koffiedik kijken hoe die eruit ziet. Eerst moeten de volgende weken nog ingevuld worden en dan zal blijken in welke reeks de ploeg aan de slag gaat en of doelman Verhulst gaat blijven.

"Nu krijgen we een weekje rust. Ik denk dat dat het beste is voor het mentale, om de kopjes leeg te maken. Volgende week maandag moeten we terug zijn en dan zal de coach wel aangeven hoe we het gaan aanpakken", wacht Verhulst af wat er op korte termijn te gebeuren staat. "Het zou niet goed zijn om van dagelijks trainen ineens naar niets te gaan. We zullen sowieso toch blijven trainen."

Ondanks de sportieve degradatie is het lot van Lokeren nog niet beslecht: gaat het 1A of 1B worden? "We zullen het wel horen. We hebben niets in eigen handen. We kunnen geen uitspraak doen. We kunnen enkel hopen dat er in ons voordeel een uitspraak komt. Is dat zo, dan gaan we die kans met beide handjes grijpen."

Nog één jaar contract

Verhulst heeft zijn vijfde opeenvolgende seizoen bij Lokeren achter de rug. Komt er een zesde bij? "Ik ben nog altijd speler van Sporting Lokeren en de komende weken zal blijken wat er gaat gebeuren. Er zijn gesprekken lopende. Is het volgend seizoen met mij of zonder mij, dat weet ik niet. Ik heb nog een jaar contract. Als we spelen in 1B en ik meega, zal ik alles geven om zo snel mogelijk weer naar 1A te komen."

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.