Wesley niet meer te houden voor Club Brugge? Vincent Mannaert heeft "meerdere concrete aanbiedingen op zak"


Foto: © photonews 30 maart 2019 19:26

Ruud Vormer gaf aan dat Wesley eerst een goal of 20 moet maken in de Belgische competitie voordat hij zijn koffers pakt. Hem houden zal alleszins niet makkelijk zijn voor het bestuur van Club Brugge.

Vincent Mannaert is al volop bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen terwijl play-off 1 nog moet beginnen voor Club Brugge. "Onze huidige kern is de meest kwalitatieve die ik al gezien heb sinds mijn job bij de club", zei de CEO in Sudpresse.

"Het is dus niet verwonderlijk dat buitenlandse clubs interesse tonen in onze beste spelers. We willen het grootste deel natuurlijk houden. Ons doel is om te handelen zodat alle partijen tevreden zijn, maar dat we er toch sterker uitkomen", verklaarde hij.

Wesley Moraes is een van de uitblinkers van Club Brugge en is erg gegeerd op de markt. Voor een goede prijs mag hij deze zomer vertrekken. "Rekening houdend met de prijzen van vandaag is hij toch minstens 15 miljoen euro waard."

"Hij heeft alles waar de clubs naar op zoek zijn. We hebben zelfs al meerdere concrete aanbiedingen voor hem op zak. Uit Italië, Engeland en Duitsland", aldus Mannaert.

Club Brugge
 
 
 
Reacties.