Duits international en Bayern-doelwit weigert bij te tekenen bij RB leipzig

14 april 2019 22:21

Duits international Timo Werner staat op de verlanglijstjes van een hoop Europese topclubs. Het lijkt erop dat hij RB Leipzig ook daadwerkelijk zal verlaten.

Het contract van de speler die in 2016 overkwam van Stuttgart loopt nog tot de zomer van 2020. Als RB Leipzig een transferbedrag wil opstrijken, kan het dus best deze zomer een uitgaande transfer op poten zetten.

De stats van Timo Werner zijn niet min. In 108 wedstrijd voor Leipzig kwam hij 60 keer tot scoren. Met heel wat aanvallend geweld dat zeker of waarschijnlijk vertrekt bij Bayern Lunchen lijkt de Duitse topclub de belangrijkste kandidaat om de 23-jarige speler in te lijven.Ook Liverpool toont interesse voor Werner. De jonge Duitser zou echter verkiezen om in eigen land een stap hoger te zetten. Zijn huidige club heeft bij monde van Ralf Rangnick aan Sky het volgende verteld: "We zijn met ons aanbod tot het uiterste gegaan. We weten dat hij elders meer kan verdienen, maar hij kan er bij ons ook voor zorgen dat hij de rest van zijn leven niks te kort komt."

Bundesliga \\ RB Leipzig
 
 
 
Reacties.