OHL verzekert zich van het behoud, voor Tubeke is het bang afwachten tot zondag

19 april 2019 23:50

Oud-Heverlee Leuven heeft zich op de voorlaatste speeldag van play-off 3 verzekerd van het behoud in de Proximus League. Het won met 0-3 van Tubeke. Voor de Waals-Brabanders is het nu bang afwachten wat Roeselare zondag doet tegen Lommel.

Oud-Heverlee Leuven had iets goed te maken tegen Tubeke na de thuisnederlaag eerder in play-off 3. Al na drie minuten zette Thomas Henry, tot in januari nog een speler van Tubeke nota bene, de bezoekers op voorsprong.

David Hubert verdubbelde vanop elfmeter, we waren nauwelijks een kwartier onderweg. Twee vroege wissels van de thuisploeg konden het tij niet doen keren en na een rode kaart van Lee moest Tubeke alle hoop opbergen. De 0-3 van invaller Hirst vlak voor tijd was enkel nog wat zout op de wonde.

Een Goede Vrijdag dus voor Leuven dat nu zeker is van het behoud in de Proximus League. Tubeke moet nu bang afwachten wat Roeselare tegen Lommel doet. Als Roeselare punten laat liggen tegen de Limburgers, die al zeker zijn van het behoud, dan is alles nog mogelijk in een onderlinge confrontatie volgende week vrijdag.

{INSERT_RANKING}

Tubeke \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.